American Pit Bull Terrier

Happy Days 16. - 17. 6. 2012 Olšovec - Jedovnice

16.04.2012 00:00

14. června jsme po 12 hodině s Maeinkou vyrazili autem na Moravu, konkrétně do Hluchova, do Maeinky rodiště a zároveň za našimi nejlepšími přáteli Evičkou a Petrem.

Cesta byla delší než obvykle a to nejen kvůli nehodě na D1 a práci na silnici, ale také kvůli zastávce v Jihlavě. Tam jsme byli totiž vyzvednout u Maga nový postroj na obrany a na tahání pro Mae. Naštěstí jí seděl naprosto přesně a tak jsme mohli pokračovat v cestě. Do hospůdky Na sépce v Hluchově jsme dorazili po osmé hodině večerní a konečně jsme se mohli přivítat s přáteli, kteří už nás celí hladoví netrpělivě vyhlíželi. Maeinka až na jedno počáteční ublinknutí cestu přežila bez úhony :-).

Po večeři dorazili další noví kamarádi z Prahy: Zbyňďa, Káťa, Linda a samozřejmě Gailinka - Maeinky sestřička.

Vše se řádně zapilo a hlavně probralo a po náročné cestě jsme všichni spali jako zabití :-)

V pátek ráno jsme šli cvičit obrany a Mae jako vždy řádila s kůžičkou. Po obědě se šlo na poslušnost a večer jsme odjížděli do cílové stanice - kemp Jedovnice.

A víkend utíkal neskutečně rychle. Cvičila se poslušnost, obrany a došlo i na sporty. Mae poprvé tahala pneumatiku s postrojem a došlo i na tříkolku, kde sprintovala s 55kg zátěží. Přetahování o peška se ségrou Abby dopadlo prohrou pro Maeinku, ale snažila se a moc si to obě užívaly :-). Proběhl i nácvik na High Jump, kdy bylo Maeinku slyšet až dole v hospodě, protože měla na vysícího peška neskutečné nervy a spokojená byla až tehdy, když mohla vyset ve vzduchu a peška držet v tlamičce :-)). Taky jsme zkoušeli plavat a Mae se vody rozhodně nebojí, jen musí mít důvod, proč tam jít ;-).

Na nedělním přezkoušení poslušnosti jsme sice nedopadli nijak zvlášť dobře, ale víme, co máme pilovat a budeme se pilně snažit, abychom se vše naučili a za cíl si dáváme zkoušky dle NZŘ ZZO, které bychom rádi složili na jaře příštího roku :-).

Víkend byl nezapomenutelný, úžasný, plný nových zkušeností a také přátel :-). Děkujeme, že jsme tam mohli všichni tři být!

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.