American Pit Bull Terrier

The Czech Working Dogs Show 2012 Olšovec-Jedovnice

31.08.2012 06:00

Ve středu 29.8. jsme vyjeli všichni tři (Kiki,Honza a Mae) směrem na Hluchov za přáteli Evičkou a Petrem. Cíl byl jasný - pořádání výstavy a sportů na CWDS 2012 i s premiérovou účastí Mae ve sportech a na výstavě. Ve středu a ve čtvrtek probíhaly přípravy, přesun do kempu a organizace všech věcí.

V pátek vše začalo registrací a prvním sportem - Weight pull sprintem, kterého se ve váhové kategorii 15 - 20 kg účastnila i Maeinka. Mae běžela velmi pěkně a nakonec obsadila ve své kategorii 6. místo z 12.

V sobotu se pořádal High Jump, bez naší účasti, ale Mae si měla také poprvé vyzkoušet Wall Climbing a tak se také stalo. Při domácím tréninku na stromě nejvíce vyšplahala do výšky 2,20 m ale na CWDS se rozhodla, že nás pořádně překvapí a dostala se na krásnou výšku 2,50 m. Takže maximální spokojenost, ikdyž se neumístila :-).

A v neděli jsme se těšili na vrchol akce - na výstavu. Rozhodčí Mr. Luigi Bezzi dorazil až z daleké Itálie, aby mohl hodnotit všechny příhlášené pejsky. Jsme v domění, že pan Bezzi přehlídl krásu a vypracovanost Maeinky a neobdaroval ji žádným pohárem :-D. Pro nás byla ale nejhezčí ze všech :-). K úspěchu jsme ale mohli gratulovat soupeřce ve výstavním kruhu a zároveň naší psí kamarádce Inferno´s Elli  s Jirkou Tomicou - obsadili 3. místo ;-).

A shrnutí na závěr? Byl to vyčerpávající víkend, hlavně vzhledem k náročnosti organizace ale i tak jsme si to užili a co se týče působnosti Maeinky, tak jsme si nemohli přát lepší sportovní start. A příště jim to nandáme!!! :-D

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.